top of page

DJI AGRAS T16

DJI Agras T16 prapopulos

Ασυναγώνιστη απόδοση. Το απόλυτο ψεκαστικό drone.

Το Agras T16 έχει βελτιωμένη συνολική δομή, αρθρωτή σχεδίαση και υποστηρίζει το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και το μεγαλύτερο πλάτος ψεκασμού από κάθε άλλο ψεκαστικό αεροσκάφος της DJI. Ισχυρό & έξυπνο, είναι  εξολισμένο με εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και δυνατότητα προγραμματισμού τρισδιάστατης λειτουργίας (3D).

Το T16 φέρνει ανεβάζει τον ψεκασμό από αέρος σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

16lt

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

IP67

ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟ

RTK

ΣΤΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

DBF 

IMAGING
RADAR

AI 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

DJI Agras T16 prapopoulos

Επαναστατική δομή. Αξιόπιστη λειτουργία.

Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός του T16 απλοποιεί τη συναρμολόγηση και διευκολύνει την καθημερινή του συντήρηση. Κατασκευασμένο με πρότυπο υδατοστεγανότητας IP67 που του παρέχει αξιόπιστη προστασία στα βασικά εξαρτήματα του κινητήρα του. Είναι ένα ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό αεροσκάφος κατασκευαζμένο από σύνθετα υλικά & ανθρακονήματα που μπορεί να διπλωθεί γρήγορα στο 25% του αρχικού του μεγέθους, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά του. 

 

Τόσο η μπαταρία όσο και η δεξαμενή ψεκασμού αποσπόνται εύκολα από το αεροσκάφος για εύκολη μεταφορά, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση της λειτουργίας του. 

Μεγαλύτερο φορτίο. Βελτιωμένη απόδοση.

Υποστηριζόμενη από την εξαιρετική πτητική επίδοση του αεροσκάφους, η δεξαμενή ψεκασμού του T16 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 16lt και το πλάτος του ψεκασμού έχει αυξηθεί στα 6,5m. Το σύστημα ψεκασμού διαθέτει 4 αντλίες παροχής και 8 μπεκ ψεκασμού με μέγιστη απόδοση ψεκασμού 4,8L/min.

Το T16 μπορεί να ψεκάζει μέχρι 100 στρέματα την ώρα. Το σύστημα ψεκασμού διαθέτει επίσης ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής, που του παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα από τα συμβατικά ροόμετρα.

Χωρητικότητα Ψεκαστικού Δοχείου

+60%

 

16lt

10lt

Εύρος Ψεκασμού

+44%

6.5m

4.5m

Παροχή Ψεκαστικού Υγρού

+100%

 

4.8lt/min

2.4lt/min

Απόδοση Κάλυψης

+67%

100 στρέμματα

60 στρέμματα

Το T16 μπορεί να ψεκάζει έως 100 στρέμματα/ώρα με ταχύτητα 6 m/s από υψόμετρο 2m με πλάτος ψεκασμού 6,5m.

(Τα μεγέθη αφορούν σε σύγκριση με το Agras MG-1P)

Ισχυρό σύστημα. Αυξημένη ασφάλεια.

Το ολοκαίνουργιο σύστημα εναέριας ηλεκτρονικής του T16 έχει διπλά IMU και βαρόμετρα και υιοθετεί ένα σχεδιασμό πλεονασμού του σήματος πρόωσης για την εξασφάλιση της ασφάλειας πτήσεων.

 

Το σύστημα εντοπισμού θέσης GNSS + RTK υποστηρίζει την ακρίβεια πλτήσης σε ακρίβεια εκτοστού. Είναι επίσης εφοδιασμένιο με διπλή κεραία που του παρέχει ισχυρή αντίσταση έναντι μαγνητικών παρεμβολών.

site pic tech details.png

Διαφορετικές Ανάγκες. Διαφορετικοί Προγράμματα λειτουργίας.

Το T16 παρέχει διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας
(α) για επίπεδα έδαφη (β) για επικλινή εδάφη & (γ) για δενδρώδεις καλλιέργειες,

για να καλύψει τις περισσότερες επιχειρησιακές σας ανάγκες.

 

Έως και πέντε αεροσκάφη T16 μπορούν να ελέγχονται ταυτόχρονα από ένα τηλεχειριστήριο T16, πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας ενός και μόνο πιλότου.

T16 Mountains.png
T16 Ochards.png
T16 Flat Ground.png

ΠΛΑΓΙΕΣ

Ένα εξαιρετικό σύστημα πρόωσης και τεχνολογία ανίχνευσης κλίσεων διευκολύνουν την λειτουργία του σε ορεινό έδαφος.

ΔΕΝΔΡΩΔΗ

Χρησιμοποιήστε το T16 με το DJI Terra για να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της περιοχής λειτουργίας και να εντοπίσετε τα οπωροφόρα δέντρα με τεχνολογία AI. Στη συνέχεια, δημιουργήστε 3D σχέδια λειτουργίας ανάλογα με την κατανομή των δέντρων και το υψόμετρο.

ΕΠΙΠΕΔΑ

Η Χειροκίνητη λειτουργία, η λειτουργία διαδρομής A-B και η λειτουργία κάλυψης είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις περισσότερες επιχειρησιακές ανάγκες σε επίπεδα χωράφια.

site pic bentalia 1
site pic ventalia 3
site pic ventalia 2

Ολοκληρωμένη λύση. Έξυπνη λειτουργία.

Η DJI Agriculture δεσμεύεται να καταστήσει τις γεωργικές εργασίες φυτοπροστασίας πιο αποτελεσματικές και έξυπνες από ποτέ. Με drones και άλλα προηγμένα εργαλεία λογισμικού, οι γεωργικές λύσεις της DJI απλοποιούν σημαντικά τις λειτουργίες σας & βελτιώνουν την απόδοση της εργασίας σας. 

site pic #D model.png

1. Phantom 4 Multispectral

Centimeter-level Positioning
High-precision Data Collection
Image Collection of 100 Hectares Within 25 Minutes [3]

2. DJI Terra

Real-time Mapping
2D/3D Modeling
AI Operation Planning

3. DJI Agriculture Management Platform

Operation Data Management
Personnel Arrangement

4. Agras T16

High-Efficiency Operation
10 Hectares Within 1 Hour


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

DJI Agras T16 battery charger prapopoulos

Ευφυής φορτιστής μπαταρίας 2600W 4 καναλιών.

Φορτίζει μέχρι 4 μπαταρίες ταυτόχρονα. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης μονού καναλιού, η πλήρης φόρτιση διαρκεί μόνο 20 λεπτά, μια αύξηση της ταχύτητας κατά 50% από την προηγούμενη γενιά φορτιστών. Ο φορτιστής διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας που παρακολουθεί τα κρίσιμα δεδομένα της σε πραγματικό χρόνο, όπως η τάση και η θερμοκρασία, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια φόρτισης.

Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης T16

Η μπαταρία Τ16 Intelligent Flight Battery T16 έχει χωρητικότητα 17.500 mAh και ένα σύστημα υψηλής τάσης 14S που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Έχει σχεδιαστεί με μεταλλικό περίβλημα αδιαβροχότητας IP54 και η απόδοση θερμότητας έχει αυξηθεί κατά 140% από την προηγούμενη γενιά μπαταριών. Υποστηριζόμενη από τεχνολογία εξισορρόπησης κυττάρων, η μπαταρία έχει κύκλο ζωής έως και 400 φορτίσεων, 100% υψηλότερο από την προηγούμενη γενιά, μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό κόστος του Τ16.

DJI Agras T16 prapopoulos

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΕ DRONE

 • Ασφάλεια:
   Τα ψεκαστικά drone προστατεύουν τους χειριστές από την επαφή με φυτοφάρμακα καθώς αυτοί βρίσκονται σε απόσταση από το σημείο ψεκασμού.

 • Υψηλή απόδοση:
  100 στρέμματα/ώρα,
  ήτοι άνω των 800 στρεμμάτων την ημέρα σε 8ωρη βάση εργασίας.

   

 • Προστασία καλλιέργειας:
  Τα φυτά δεν καταπονούνται από την επαφή με τα ψεκαστικά μηχανήματα.

   

 • Προστασία εδάφους:
  Το έδαφος δεν καταπονείται από τις ρόδες των ελκυστήρων.

   

 • Ψεκασμός παντός καιρού:
  Ψεκασμός σε λιμνώδη, πλημμυρισμένα & λασπώδη χωράφια. Ψεκασμός μετά από βροχή.

   

 • Ψεκασμός παντού:
  Ο ψεκασμός και των πλέον δυσπρόσιτων χωραφιών & σε πλαγιές είναι πλέον παιχνίδι.

 • Προστασία του περιβάλλοντος:
   
  Η ρύπανση του νερού και του εδάφους μειώνεται σημαντικά με τη μέθοδο σταθερής θέσης και προσανατολισμού.

 • Μείωση σπατάλης:
   
  Μείωση μέχρι και 30% στη χρήση φυτοφαρμάκων επιτυγχάνεται με τη μέθοδο ψεκασμού νέφωσης.

 • Εξοικονόμηση νερού:
   
  Εξοικονόμηση από 60% έως 80% στη χρήση νερού με τη χρήση των ειδικών μπεκ νέφωσης.

 • Χαμηλό κόστος:
   
  Μείωση κατά 80% του κόστους ψεκασμού σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

 • Εύκολο στη χρήση και συντήρηση:
   Έχουν μακρά διάρκεια ζωής, χαμηλό κόστος συντήρησης και τα ανταλλακτικά είναι εύκολο να αντικατασταθούν, όταν αυτό απαιτείται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Τα αεροσκάφη Agras MG-1P της DJI μπορούν να λειτουργήσουν μόνον όταν αγοράζονται μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της DJI Agras. Αγοράστε το Agras MG-1P από τους τοπικούς εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της DJI Agras, διαφορετικά μπορεί να μην λειτουργήσει το αεροσκάφος σας. Η εγγύηση του κατασκευαστή παρέχεται για τα Agras MG-1P μόνον όταν αγοράζονται από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της DJI Agras.  H ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΣ (Δήμητρα Εμπορική ΜΙΚΕ) είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του Agras MG-1P.

Τα ψεκαστικά αεροσκάφη Agras MG-1P ανήκουν στην Ανοικτή Κατηγορία ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) & απαιτούν διπλωματούχο πιλότο για την χρήση τους, με κατηγορία πτυχίου 3. Νηολογούνται  από την ΥΠΑ & ασφαλίζονται υποχρεωτικά. Οι ψεκασμοί με drone επιτρέπονται υπό προυποθέσεις & κατά παρέκκλιση από το γενικό κανονιστικό πλαίσιο που από το 2012 και ένθεν απαγορεύει τους αεροψεκασμούς. Στη χώρα μας (Ελλάδα) υπάρχει σχετικό νομικό καθεστώς που καθορίζει τη χρήση τους από 1/1/2017. Το 2019 αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή & κοινή Ευρωπαϊκή οδηγία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.   

bottom of page