top of page

DJI AGRAS T20

Agras T20_side.jpg

Πανέξυπνο και Ισχυρό

Αποδοτικό και με εξαιρετικές δυνατότητες ψεκασμού, το T20 μπορεί να ψεκάζει αυτόνομα σε μια ποικιλία εδαφών, όπως εκτεταμένα χωράφια, πεζούλες και οπωρώνες. Νέες λειτουργίες, όπως το πανκατευθυντικό 360ο ψηφιακό ραντάρ, ανεβάζουν την σταθερότητα και την ασφάλεια των πτήσεων του Τ20 στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας στους χρήστες εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις.

20lt

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

IP67

ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟ

RTK

ΣΤΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

360ο 

IMAGING
RADAR

AI 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Βελτιωμένη Απόδοση

Το T20 φέρει δοχείο 20L & είνια ικανό για ένα εύρος ψεκασμού 7m

Καλύπτει έως και 120 στρέμματα/ώρα (20% περισσότερο απο τό Τ16)

DJI T20 pic1.webp

Το T20 μπορεί να ψεκάζει έως 120 στρέμματα/ώρα με ταχύτητα 6 m/s από υψόμετρο 2m με πλάτος ψεκασμού 6,5m.

(Το +20% αφορά σε σύγκριση με το Agras Τ-16)

Ευχέρια & Ακρίβεια

Όντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψεκασμού, το T20 επιτρέπει στους χρήστες του να ορίζουν εύκολα τις παραμέτρους πτήσης και λειτουργίας. Με το ενσωματωμένο σύστημα εντοπισμού RTK (ακρίβεια πτήσης εκατοστού) και των RTK dongles στο χειριστήριο, η πτήση ελέγχεται εκατοστό προς εκατοστό, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του, διασφαλίζοντας τον ψεκασμό ακριβείας.

Screenshot 2020-11-17 13.15.38.png

Μεγάλη δύναμη, εξαιρετική απόδοση

Το T20 έρχεται εξοπλισμένο με 8 ακροφύσια και αντλίες μεγάλου όγκου που μπορούν να ψεκαζούν με παροχή έως και 6L/min. Το αεροσκάφος δημιουργεί γύρω του ένα βέλτιστο νέφος (αιολικό πεδίο) που παράγει σταγονίδια ιδανικά σε μέγεθος και συνοχή. Το T20 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν νέο 4-κάναλο ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής, ο οποίος παρακολουθεί και ελέγχει τους τέσσερις εύκαμπτους σωλήνες ροής ξεχωριστά, διασφαλίζοντας μια αποτελεσματική ροή για κάθε ακροφύσιο.

Screenshot 2020-11-17 13.19.28.png
Screenshot 2020-11-17 13.22.31.png

Αυξημένη ασφάλεια πτήσης

Το T20 είναι εξοπλισμένο με ένα πανκατευθυντικό ψηφιακό ραντάρ, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει εμπόδια από όλες τις οριζόντιες κατευθύνσεις. Μπορεί επίσης να παρακάμψει αυτόματα εμπόδια κατά την πτήση, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο λειτουργικής ασφάλειας. Με αυτό το ραντάρ, το T20 μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα περιβάλλοντα, 24/7, χάρη στην ισχυρή του αντίσταση στη σκόνη και το νερό. Το T20 έρχεται επίσης με κάμερα FPV πραγματικού χρόνου και δύο προβολείς νυκτός, παρέχοντας στους χρήστες ζωντανή προβολή λειτουργίας ακόμη και τη νύχτα.

DJI T20 radar.webp

Απίστευτα Ανθεκτικό
Bελτιωμένη Φορητότητα.

Με στιβαρό αρθρωτό σχεδιασμό, το T20 διπλώνει και ξεδιπλώνει σε δευτερόλεπτα, καθιστώντας το πιο φορητό από άλλα γεωργικά drone. Το ψεκαστικό δοχείο και η μπαταρία είναι αποσπώμενα, μειώνοντας τους νεκρούς χρόνους λειτουργίας και αυξάνοντας σημαντικά τη ροή εργασίας. Όλα τα βασικά του μέρη έχουν υδατοστεγανότητα IP67. Μπορούν να αντέξουν τον καθαρισμό του αεροσκάφους με νερό από λάστιχο. Χάρη στον 4-κάναλο ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής, τις 4 ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες εξαγωγής και τα αντικαταστάσιμα διαφράγματα των αντλιών, η βαθμονόμηση και η συντήρηση έχουν γίνει απίστευτα εύκολα. Επιπλέον, τυχών φυσαλίδες αέρα εντός του συστήματος ψεκασμού μπορούν να εξαχθούν με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Screenshot 2020-11-17 13.42.03.png

Ολοκαίνουργιο Έξυπνο Χειριστήριο Agras

Η DJI έχει ανέβασει την απόδοση του T20 χάρη στο νέο προγραμματιζόμενο Agras Smart Controller 2.0 και την εφαρμογή DJI Agras. Η διεπαφή του χρήστη λειτουργεί ομαλά και είναι απίστευτα διαισθητική. Επιπλέον, το έξυπνο χειρηστήριο έρχεται με μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών, ορατή ακόμη και υπό έντονο ηλιακό φως. Υποστηρίζει επίσης εξωτερικές μπαταρίες και μπορεί να διαρκέσει δύο φορές περισσότερο από άλλα τηλεχειριστήρια, ιδανικό για μεγάλο φόρτο εργασίας.

Screenshot 2020-11-17 13.49.08.png

Σύστημα Διανομής 2.0

Το Σύστημα Διανομής 2.0 αυξάνει σημαντικά την αποδοτικότητα του T20 έχοντας ένα ωφέλιμο φορτίο έως 16L και ρυθμό διανομής έως και 15kg/min. Για άμεση σπορά με κόκκους μεγέθους 0,5-5cm, ο διανομέας λειτουργεί 70 φορές ταχύτερα από μια σπορά με το χέρι. Αυτή η βελτιωμένη μορφή φύτευσης έχει σχεδιαστεί για πολλαπλά σενάρια εφαρμογής, όπως η καλλιέργεια λιβαδιών, η διανομή κοκκοδών λιπασμάτων και η διανομή ζωοτροφών σε ιχθυοκαλλιέργειες. Η εγκατάσταση του συστήματος μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρία λεπτά.

DJI T20 2.0 SpreadingSystem.webp

Εύχρηστες Γεωργικές Λύσεις

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις της DJI για τη γεωργία, η χρήση του Τ20 σε μεγαλύτερες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οπωρώνες ή λιβάδια, γίνεται πολύ πιο απλή. Ο συνδυασμός του T20 και αυτών των ολοκληρωμένων πακέτων λύσεων αυξάνει τις δυνατότητες των drone στη γεωργία.

 

 

 

 

Σχεδιασμός Πτήσης 3D

Η πλοήγηση σε δύσκολες περιοχές είναι πλέον ζήτημα του παρελθόντος, χάρη στον τρισδιάστατο σχεδιασμό πτήσεων. Το Phantom 4 RTK σαρώνει και χαρτογραφεί τις περιοχές στόχευσης, διευκολύνοντας τον εντοπισμό όλων των πτυχών του πεδίου. Στη λειτουργία Orchard, μπορούν να δημιουργηθούν τρισδιάστατες διαδρομές πτήσης με βάση τα σχήματα κάθε δέντρου μετά την αναγνώρισή τους. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αποτελεσματικό ψεκασμό με το T20.

01

Data Acquisition:

Phantom 4M

Centimeter-level Positioning
High-precision Data Collection
Image Collection of 100 Hectares Within 25 Minutes

02

Planning:

DJI Terra

Real-time Mapping
2D/3D Modeling
AI Operation Planning

03

Task Management:

DJI Agriculture Platform

Long-Distance Task Management
Long-Distance Device Management

04

Spraying:

Agras T20

Improved Operational Efficiency
Sprays up to 12 ha/hour


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

site pic #D model.png

Γεωργία Aκριβείας

Τα πακέτα γεωργικών λύσεων έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν την υγεία των καλλιεργειών και να δημιουργούν μεταβλητές διαδικασίες θεραπείας. Το P4 Multispectral σαρώνει περιοχές στόχευσης και δημιουργεί πολυφασματικούς χάρτες που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία των καλλιεργειών και βοηθούν στη διαμόρφωση μεταβλητών χαρτών ψεκασμού και σποράς. Μέσω της Πλατφόρμας Διαχείρισης Γεωργίας DJI, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα DJI Terra Shapefiles και να τα εφαρμόζουν σε εργασίες ψεκασμού και σποράς.

01

Data Acquisition:

Phantom 4M

Centimeter-Level Positioning
Data Collection Through
Multispectral Sensors
47-ha Imagery Collection in a Single Flight

02

Planning:

DJI Terra

Real-Time NDVI Mapping
Agricultural Shapefiles
AI Field Planning

03

Task Management:

DJI Agriculture Platform

Long-Distance Task Management
Long-Distance Device Management

04

Spraying:

Agras T20

Precision Farming


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

DJI T20 precision farming.webp
bottom of page