top of page
Twitter Banner.jpg
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ

DJI AGRAS T40

ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Το AGRAS T40 είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό σχεδιασμό Coaxial Twin Rotor, που του επιτρέπει να μεταφέρει φορτίο ψεκασμού 40 kg και φορτίο διασκορπισμού 50kg (70 L). Το αεροσκάφος είναι ενσωματωμένο με σύστημα Dual Atomized Spraying System, DJI Terra, Active Phased Array Radar και Binocular Vision. Υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές από τοπογραφία, χαρτογράφηση, έως ψεκασμό και διασκορπισμό, βοηθώντας σας να επιτύχετε την απόλυτη ακρίβεια στις γεωργικές σας εργασίες.

A.jpg

50kg Δοχείο Διασποράς

40kg Δοχείο Ψεκασμού

Ενεργή Συστοιχία Ραντάρ

Φυγοκεντρικά
Μπεκ

Χαρτογράφηση με το χειριστήριο

Υδατοστεγανότητα

ΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

gettyimages-185274428.webp

210 στρέμματα/ώρα

ΟΠΩΡΩΝΕΣ

Line-of-Red-Trees-at-Orchard.jpg

40 στρέμματα/ώρα

ΔΙΑΣΠΟΡΑ

Buy_land_in_up3.jpg

1.5 τόνος λίπασμα/ώρα

Σημαντική αύξηση ωφέλιμου φορτίου
χάρη στον ομοαξονικό διπλό ρότορα

Το AGRAS T40 διαθέτει σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού ρότορα (coaxial twin rotor) που αυξάνει τη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου κατά 30% με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 50 kg. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του μειώνει το μέγεθος του αεροσκάφους κατά 70% για μεγαλύτερη φορητότητα.

Μαγνητική πτερωτή αντλία

Ο νέος σχεδιασμός μαγνητικής μετάδοσης απομονώνει πλήρως το φυτοφάρμακο από την αντλία, καθιστώντας το σύστημα ψεκασμού του αεροσκάφους εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση. Γρήγορη αποσυναρμολόγηση με το χέρι για εύκολο καθάρισμα

Σύστημα Ψεκασμού
Διπλά φυγοκενρικά μπεκ για ομοιόμορφο ψεκασμό

Παροχή έως 12 lt/min

Διπλά Φυγοκεντρικά Μπεκ


Ο διπλός δίσκος ψεκασμού εξασφαλίζει ομοιόμορφα σταγονίδια και πιο αποτελεσματική χρήση φυτοφαρμάκων. Η φυγόκεντρη βαλβίδα αποτρέπει τη διαρροή, αποφεύγει την υπερβολική λίπανση,  μειώνει τη χρήση φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το περιβάλλον.

Κοκοδιανομέας T40
(ωφέλιμο φορτίο 50kg)

 

Βελτιωμένη διασπορά & κορυφαία απόδοση

Ζύγιση σε πραγματικό χρόνο

Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ζύγισης που παρακολουθεί την ποσότητα διασποράς και το υπολοιπόμενο ωφέλιμο φορτίο

Γρήγορη αποσυναρμολόγηση και καθάρισμα

Ο κοκοδιανομέας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε 3 λεπτά και να πλυθεί εύκολα με νερό.

Χαρτογράφηση, ψεκασμός και κοκοδιάνομη, όλα σε ένα

 

Το AGRAS T40 συνδυάζει λειτουργίες χαρτογράφησης, ψεκασμού και κοκοδιανομής, ενώ η κάμερα UHD και το ρυθμιζόμενο gimbal επιτρέπουν την εύκολη απεικόνιση της καλλιέργειας σας. Οι χαρτογραφήσεις  αγροτεμαχίων και οπωρώνων μπορούν να ληφθούν σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι χάρτες μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο σε συνδυασμό τον κινητό σταθμό D-RTK 2 για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

 

Το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τα όρια των χωραφιών και τα εμπόδια, για ταχύτερο σχεδιασμό δρομολογίων πτήσης πάνω από αγροτικές εκτάσεις και λοφώδεις οπωρώνες.

Πλήρως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο
για ομαλότερη & ταχύτερη χαρτογράφηση


Ο 8πύρηνος επεξεργαστής καθιστά δυνατή τη χαρτογράφηση 66,7 στρεμμάτων σε 10 λεπτά. Ελαχιστοποιεί τις άσκοπες διαδρομές με τη λειτουργία έξυπνου σχεδιασμού διαδρομών, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών προσφέρει ευκρίνεια & λεπτομερή προβολή των εκτάσεων σας. 

Active Phased Array Radar + Διόφθαλμη όραση
Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Το Τ40 είναι εφοδιασμένο με Active Phased Array Radar & σύστημα διόφθαλμων οπτικών αισθητήρων (binocular vision) όρασης για να παρέχει οριζόντια πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων 360 μοιρών, προσφέροντας σας τη βέλτιστη ασφάλεια πτήσεων. Η απόσταση ανίχνευσης έως και 50m επιτρέπει την έξυπνη παρακολούθηση εδάφους, την ομαλή κλιμάκωση και την παράκαμψη πολλαπλών εμποδίων.

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

agras_t-40_battery.jpg

Έξυπνη Μπαταρία πτήσης DJI Agras T40

Η έξυπνη μπαταρία πτήσης των 30.000mAh έχει εγγύηση 1.500 κύκλων φόρτισης.


Υποστηρίζει άμεση φόρτιση χωρίς ανάγκη για ψύξη, προστασία κυκλωμάτων και αντοχή στο νερό και τη διάβρωση.

agras_t-40_charger_edited.png

Έξυπνος σταθμός φόρτισης DJI Agras T40

Ο σταθμός φόρτισης μπαταριών T40 παρέχει ισχύ φόρτισης 12.500 Watt και μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία σε 9 λεπτά.

 

Υποστηρίζει εναλλασσόμενη φόρτιση δύο καναλιών με προσαρμογή ισχύος για ασφαλέστερη λειτουργία.

DJI smart Agriculture Platform


Συνδυάζοντας το AGRAS T40 με το ολοκαίνουργo Μavic 3 Multispectral ή το Phantom 4 Multispectral η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να εκτελείτε μεταβλητές εργασίες ψεκασμού & διασποράς με απόλυτη ακρίβεια βάσει των χατρών που προηγουμένως έχετε δημιουργήσει.

 

Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για τον ψεκασμό λιπασμάτων στο ρύζι, λιπασμάτων και αποφυλλωτικών σε καλλιέργειες βαμβακιού και θρεπτικών διαλυμάτων σε σόγια και καλαμπόκι.


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

Ακριβής ψεκασμός μεταβλητής δόσης σε καλλιέργειες ρυζιού
για μείωση χρήσης φυτοφαρμάκων και επαυξημένη πα
ραγωγικότητα. 


Το 2021, η Jiangsu Farming Group μείωσε την κατανάλωση λιπασμάτων κατά 10% και αύξησε την απόδοση ρυζιού και σιταριού κατά 5% ψεκάζοντας με τεχνολογία μεταβλητής δόσης στα χωράφια της.

variable rate spray 2
variable rate spray 3
variable rate spray
bottom of page