Αισθητήρες MAPIR

Mapir-Survey-3.jpg

MAPIR

MAPIR survey3 prapopoulos

ΟΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ

Οι MAPIR αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εισέλθει κανείς στα μονοπάτια της γεωργίας ακριβείας χωρίς να επενδύσει σημαντικά ποσά. Αν γνωρίζετε τι φίλτρο ή τι συνδυασμό φίλτρων θέλετε ή έχετε ήδη κάποιο drone τότε μια κάμερα της σειράς Survey είναι για εσάς.

Η best seller κάμερα της σειράς, η Syrvey3 RGN (Red-Green-NIR) μας δίνει χάρτες NDVI που είναι οι πλέον διαδεδομένοι για την γεωργία ακριβείας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς συνδυασμούς φίλτρων ή και να τοποθετήσετε πολλαπλές κάμερες στο αεροσκάφος σας για τη συλλογή περισσότερων δεδομένων ανά πτήση. Λόγω του μικρού τους βάρους μπορούν να ενσωματωθούν και σε μικρότερα αεροσκάφη της DJI όπως το Mavic & το Phantom.

Διαθέσιμες σε εκδόσεις Wide (W) & Narrow (N) angle

Survey3W: 87° HFOV (19mm)

Survey3N: 41° HFOV (47mm) 

Επιλέγετε W ή Ν και έναν από τους παρακάτω
 συνδυασμούς του φάσματος

Visible Light (RGB): 375nm - 650nm

OCN (Orange+Cyan+NIR): 490nm/615nm/808nm

RGN (Red+Green+NIR): 550nm/660nm/850nm

NGB (NIR+Green+Blue): 475nm/550nm/850nm

Red-Edge (RE): 725nm

Near Infrared (NIR): 850nm

3

SPECTRAL
BANDS

59 X 41.5 X 36mm 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΜΕΡΑΣ

50gr

ΒΑΡΟΣ

Λογισμικό επεξεργασίας: Mapir Camera Control

Το MCC (Mapir Camera Control) είναι ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας & ανάλυσης δεδομένων. Επιτρέπει στον χρήση να αντλήσει πολλαπλές πληροφορίες για το χωράφι του & να τις επεξεργαστεί με τον δικό του τρόπο.

 

Επιπροσθέτως με χρήση του MCC μπορούμε να τα εξάγουμε τα δεδομένα του συλλέγουμε σε προγράμματα όπως το DroneDeploy & το Solvi, που μπορούν να παράξουν περισσότερους χάρτες, με το ανάλογο κόστος. 

Λογισμικό οδήγησης: Drone Deploy

dronedeploy prapopoulos

Θα χρειαστείτε έναν προγραμματιστή πτήσης για να αυτοματοποιήσετε τις πτήσεις σας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ανάλογα με το ποιο drone έχετε στη διάθεσή σας. Για τα drones της DJI, συνιστούμε ιδιαίτερα το DroneDeploy, το οποίο περιλαμβάνει ένα απλό περιβάλλον εργασίας καθώς και την προσαρμοσμένη εφαρμογή SLANTRANGE για επιπλέον λειτουργικότητα (διαθέσιμη στην αγορά εφαρμογών DroneDeploy).

Authorized re-seller της MARIP για την Ελλάδα

PRECISION