Αισθητήρες Micasense

Micasense

70072.jpg
logo Altum.png
logo.jpeg
logo RedEdge-MX.png

ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣΟι RedEdge-MΧ & Altum αποτελούν μια σειρά επαγγελματικών φασματικών αισθητήρων υψηλών απαιτήσεων.

Καταγράφoντας τόσο τις φασματικές ζώνες που απαιτούνται για τους βασικούς δείκτες υγείας των καλλιεργειών όσο και πρόσθετες ζώνες για περαιτέρω ανάλυση, οι αισθητήρες της Micasense είναι μια πολυφασματικές μονάδες ισχύος. Επιπροσθέτως η Altum φέρει και θερμικό δέκτη.  

 

Σας παρέχουν βελτιστοποιημένη ανάλυση GSD, έναν αισθητήρα ηλιακού φωτός, κλείστρο global, φωτογραφίες RGB ευθυγραμμισμένες με όλες τις φασματικές ζώνες, συνδεσιμότητα GigE Ethernet, αποσπώμενα εξαρτήματα Wi-Fi και δεδομένα που αναλύονται από ποικίλες εφαρμογές λογισμικού γεωργίας ακριβείας. 

Όλα σε ένα συμπαγές μέγεθος που τους επιτρέπει να ενσωματώνονται εύκολα σε μια μεγάλη γκάμα μη επανδρωμένων συστημάτων αεροσκαφών (drones).

logo RedEdge-MX.png
logo Altum.png

5

SPECTRAL BANDS

5 & Thermal

94 X 63 X 46mm 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

82 X 67 X 64mm

232gr

ΒΑΡΟΣ

407gr

Λογισμικό επεξεργασίας & ανάλυσης: Solvi

tablet-ed98743bfcefa5b2fe23d6fe934452dd6

Το Solvi είναι ένα εργαλείο ανάλυσης εναέριων αγροτικών μετρήσεων. Έχει αρκετά επίπεδα ευελιξίας για να καλύψει τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με μια κάμερα της Micasense για εγγυημένα αποτελέσματα. Η εφαρμογή συνεργάζεται πλήρως με τις συγκεκριμένες κάμερες.

 

Το Solvi είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις για παραγωγούς Farmer & για γεωπόνους Agronomist . Μπορείτε να κάνετε είτε μηνιαίο είτε ετήσιο συμβόλαιο. Δωρέαν δοκιμαστική χρήση της εφαρμογής 15 ημέρες. 

Λογισμικό οδήγησης: Atlas Flight

To Atlas Flight σας επιτρέπει γρήγορα & εύκολα να σχεδιάζετε πτήσεις για τα αεροσκάφη DJI και την κάμερα RedEdge. Με μερικά κτυπήματα στην οθόνη, μπορείτε να συλλέγετε στοιχεία. Απλά ορίστε τo ύψος πτήσης, την ταχύτητα του αεροσκάφους και την επικάλυψη των φωτογταφιών. 

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Φτιάξτε το πλάνο της πτήσης.
- Ορίστε τις παραμέτρους της πτήσης.
- Η κάμερα διαμορφώνεται αυτόματα μέσω WiFi.
- Βαθμονόμηση της κάμερας με χρήση του πανέλου ανάκλασης.
- Διακόψτε, σταματήστε & επανεκινήστε την πτήση σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Για χρήση μόνο με συσκευές iOS & αεροσκάφη DJI

Authorized re-seller της Mica Sense για την Ελλάδα

PRECISION

MAPIR