H Corteva Agriscience™ Aναπτύσσει τον Mεγαλύτερο Γεωργικό Στόλο ΣμηΕΑ (drones) στον Kόσμο
top of page

Η Corteva Agriscience™ Αναπτύσσει τον Μεγαλύτερο Γεωργικό Στόλο ΣμηΕΑ (drones) στον Κόσμο

Έγινε ενημέρωση: 26 Σεπ 2019



 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο στόλο drone αγροτικής χρήσης του κόσμου, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι αγρότες διαχειρίζονται τις καλλιέργειες τους. Η DroneDeploy βάσει της συνεργασίας της με την Corteva Agriscience™ (το τμήμα γεωργίας της DowDuPont) θα εγκαταστήσει το λογισμικό της στο στόλο ΣμηΕΑ της Corteva Agriscience, δηλαδή σε περισσότερα από 400 drones της DJI, με τα οποία θα εξοπλιστούν οι κατά τόπους επιστημονικές ομάδες της εταιρείας, σε τομείς όπως:


  • Παραγωγή σπόρων

  • Εφοδιαστική αλυσίδα

  • Διαχείριση Στρατηγικών Λογαριασμών - Pioneer

  • Αγρονομία


Η τεχνολογία Live Map της DroneDeploy θα επιτρέπει στο στόλο των αεροσκαφών DJI της Corteva Agriscience™, να προβαίνει σε διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων γεωπονικού ενδιαφέροντος μιας καλλιέργειας, των ασθενειών της, των παρασίτων, καθώς για να προτείνει τοποθεσίες για τη βέλτιστη φύτευση.



"Αξιολογούμε και εφαρμόζουμε εργαλεία γεωργίας ακριβείας όπως το DroneDeploy για να δώσουμε στους γεωπόνους και τους καλλιεργητές των σπόρων μας, τη δυνατότητα στην έγκαιρη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την απόδοση και την ποιότητα της σοδειάς τους." — Matt Kurtz, Corteva Agriscience™ Global Seed Technology Lead

Η γεωργία μπορεί να είναι τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο πολιτισμός, αλλά χάρη στις νέες τεχνολογίες που διευκολύνουν την παρακολούθηση των καλλιεργειών και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων, η βιομηχανία αυτή αλλάζει. Σε λιγότερο από 15 λεπτά, ένα προηγμένο ΣμηΕΑ (drone) μπορεί να καλύψει μια έκταση 160 στρεμμάτων για τον εντοπισμό παραλλακτικότητας στο έδαφος & της υγείας των φυτών, προσφέροντας στους αγρότες άμεση πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου, για τη λήψη σωστών αποφάσεων.



Η τεχνολογία Live Map της DroneDeploy παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειες σε πραγματικό χρόνο. Είτε πρόκειται για την αναγνώριση μιας περιοχής που δεν αρδεύεται σωστά είτε για μια συγκεκριμένη καλλιέργεια που αναπτύσσεται καλύτερα (ή χειρότερα) από ό,τι αναμενόταν, τα αγροτικά ΣμηΕΑ επιτρέπουν στους αγρότες να παρακολουθούν σωστά τα χωράφια τους μέσω δεδομένων που βασίζονται στην γνώση.


Μόλις τα ΣμηΕΑ (drones) θα είναι έτοιμα να παραδοθούν στις επιστημονικές ομάδες της Corteva Agriscience™, οι πιλότοι της θα εκπαιδευτούν στην μέγιστη αξιοποίηση των εργαλείων τηλεπισκόπησης και θα διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τους τοπικούς κανονισμούς αεροπλοΐας.

Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία drones της DJI, η συνεργασία μεταξύ της Corteva Agriscience™ και της DroneDeploy καθίσταται μια από τις πιο δυναμικές λύσεις στον τομέα της Γεωργίας Ακριβείας παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Corteva Agriscience™ περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Pioneer, των σπόρων Brevant, Encirca και Granular, καθώς και προϊόντων φυτοπροστασίας που αναπτύσσονται μέσω της ενεργού χημείας και της τεχνολογίας.


Η DJI, ο παγκόσμιος ηγέτης σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά drones, κατέχει πάνω από το 70% της παγκόσμιας αγοράς ΣμηΕΑ και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αεροσκαφών κατάλληλα για πολλές επαγγελματικές χρήσεις. Σε συνδυασμό με τη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα της DroneDeploy για χαρτογράφηση και δημιουργία 3D μοντέλων σε πραγματικό χρόνο, αγρότες και οι γεωπόνοι σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι σε θέση να δρουν βάσει πραγματικών δεδομένων για να διατηρούν τις καλλιέργειες τους πλήρεις, υγιείς και έτοιμες για τις επερχόμενες σοδειές.



eBook: Drones στη γεωργία


Διαβάσετε το πιο πρόσφατο eBook της DroneDeploy, The Ultimate Guide to Drones στο αγρόκτημα (Αγγλικό κείμενο).


Πού να μάθετε περισσότερα

  • Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πως τα ΣμηΕΑ μπορούν να σας βοηθήσουν στη διενέργεια επιθεωρήσεων.

  • Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βελτιώσεις του μηχανισμού χαρτών DroneDeploy.

  • Εξερευνήστε το app market της DroneDeploy και βρείτε περισσότερες από 80 εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα για να συλλέξετε και να επεξεργαστείτε πληροφορίες και δεδομένα από drones.


bottom of page