top of page
T10 KV1.jpg

DJI AGRAS T10

Το ιδανικό Drone για Νέους Αγρότες

Το DJI Agras T10 είναι μια εξαιρετικά συμπαγής αλλά και ισχυρή εναέρια λύση για χωράφια όλων των μεγεθών και αναγκών. Με ψεκαστικό δοχείο 8 λίτρων και πλάτος ψεκασμού έως 5 μέτρα μπορείτε να ψεκάζετε άνετα έως και 60 στρέμματα/ώρα.

 

Η πτυσσόμενη δομή του είναι στιβαρή και αξιόπιστη, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά του ακόμη και στην πλάτη!

8lt

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

IP67

ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟ

RTK

ΣΤΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

360ο 

IMAGING
RADAR

AI 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Αυτόνομες λειτουργίες για ευκολότερες πτήσεις

Το αεροσκάφος απογειώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αυτονομία του και οι αυτοματοποιημένες πτήσεις, προσφέρουν εκτεταμένη κάλυψη ψεκασμού και εύκολη λειτουργία. Το T10 είναι RTK Ready για πτήσεις ακριβείας εκατοστού. Η νέα εφαρμογή DJI Agriculture είναι πολύ φιλική και προσφέρει μια πιο διαισθητική λειτουργία.

Το T10 μπορεί να ψεκάζει έως 60 στρέμματα/ώρα με ταχύτητα 5 m/s από υψόμετρο 2 m με εύρος ψεκασμού 5 m

Εξαλείψτε τα τυφλά σημεία με ένα σφαιροειδές σύστημα ραντάρ

Το σφαιροειδές σύστημα ραντάρ αντιλαμβάνεται τα εμπόδια και το γύρω περιβάλλον σε όλες τις καιρικές συνθήκες και τις γωνίες θέασης, ανεξάρτητα από τη σκόνη και τις παρεμβολές του φωτός. Η λειτουργία αυτόματης αποφυγής εμποδίων και οι προσαρμοζόμενες λειτουργίες πτήσης συμβάλλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας κατά την πτήση.

Διπλές κάμερες FPV για καλύτερο έλεγχο πτήσης

 

Εξοπλισμένο με διπλή κάμερα FPV μπροστά και πίσω, το Agras T10 σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης χωρίς να χρειάζεται να γυρίζετε το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επιπροσθέτως ο φωτεινός προβολέας διπλασιάζει τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης του αεροσκάφους, δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες νυχτερινής λειτουργίας.

Σχεδιασμένο για μακροχρόνια υπηρεσία

Η μονάδα ελέγχου Agras T10 έχει μια πλήρως κλειστή δομή για μεγαλύτερη αντοχή. Όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα έχουν τρία επίπεδα προστασίας και έχουν πιστοποίηση υδατοστεγανώτητας IP67. Ιδανικό για μακροχρόνια χρήση φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και για αντοχή στη σκόνη και τη διάβρωση.

Ultrabright Οθόνη - Ultimate Control

Το νέο τηλεχειριστήριο του Τ10 υποστηρίζει σταθερή μετάδοση εικόνας από απόσταση έως και 5 χλμ., 67% περισσότερο από την προηγούμενη γενιά χειριστηρίων. Μια φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει καθαρά γραφικά, ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού. Για αυξημένη παραγωγικότητα, ένα τηλεχειριστήριο μπορεί να χειριστεί πολλά drones ταυτόχρονα. Το module υψηλής ακρίβειας RTK επιτρέπει ακρίβεια πτήσης σε επίπεδο εκατοστού.

Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν ισχυρότερη επικοινωνία μεταξύ χειριστηρίου & αεροσκάφους, anti-iterference και σταθερότητα λειτουργίας. 

d47c67476d81881f27f16e19708bc78f.png

2 Μπαταρίες + Φορτιστής για συνεχή λειτουργία
1.000 κύκλοι φόρτισης για 6.600 στρέμματα γης

Με λιγότερα εξαρτήματα στήριξης, το Agras T10 είναι ευκολότερο στη μεταφορά. Η νέα του έξυπνη μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 1 έτους για 1.000 κύκλους φόρτισης που μεταφράζεται σε κάλυψη 6.600 στρεμμάτων γης. Αυτή η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος του Τ10. Ο σταθμός φόρτισης μπορεί να φορτίζει την κάθε μπαταρία μέσα σε 7 λεπτά, επιτρέποντας τη συνεχή λειτουργία με δύο μπαταρίες και έναν φορτιστή. Η προστατευτική τους θήκη, εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή αποθήκευση τους.

T10 charger prapopoulos
Τ10 battery prapopoulos

Έξυπνη Μπαταρία πτήσης DJI Agras T10

Η έξυπνη μπαταρία πτήσης 9.500mAh έχει εγγύηση 1.000 κύκλων φόρτισης.


Υποστηρίζει άμεση φόρτιση χωρίς ανάγκη για ψύξη, προστασία κυκλωμάτων και αντοχή στο νερό και τη διάβρωση.

Έξυπνος σταθμός φόρτισης DJI Agras T10

Ο σταθμός φόρτισης μπαταριών T10 παρέχει ισχύ φόρτισης 3.600 Watt και μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία σε 7 λεπτά.

 

Υποστηρίζει εναλλασσόμενη φόρτιση δύο καναλιών με προσαρμογή ισχύος για ασφαλέστερη λειτουργία.

T10 Spreading System 3.0
Γρήγορη εναλλαγή και αποτελεσματική σπορά

Το Agras T10 μπορεί να μετατραπεί σε κοκοδιανομέα σε μόλις τρία λεπτά. Με χωρητικότητα 8kg και πλάτος διασποράς έως 7 μέτρα καλύπτει έυκολα 60 στρέμματα/ώρα.

Ο διανομέας υποστηρίζει παρακολούθηση βάρους του δοχείου σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει αισθητήρα αντιστροφής, εξασφαλίζοντας ακριβείς ειδοποιήσεις αναπλήρωσης. Η υδατοστεγανώτητα του Τ10  επιπέδου IP67 το καθιστά ιδανικό για ψεκασμό λιπασμάτων, σπόρων και ζωοτροφών. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χάρτες γεωργίας ακριβείας, το Agras T10 εφαρμόζει τεχνολογία μεταβλητής δόσης, μειώνοντας τη χρήση λιπασμάτων ενώ αυξάνει την απόδοση της σοδειάς σας.

3D Γεωργία Ακριβείας βασισμένη στο cloud:

Η ψηφιακή γεωργία είναι εδώ

Με την πλατφόρμα Smart Agriculture Cloud Platform, μπορείτε να  χαρτογραφείτε εύκολα χωράφια, οπωρώνες και εν γένει γεωργικές εκμεταλλεύσεις για την δημιουργία έξυπνων σχεδίων πτήσης βάσει των αναγκών του κάθε χωραφιού. Η ψηφιακή πλατφόρμα της DJI είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα αναγνώρισης τεχνητής νοημοσύνης για εποπτεία σε χωράφια, για υπολογισμό του ρυθμού ανάπτυξης των φυτών σας, καθώς και για παρακολούθηση/εντοπισμό ασθενειών ή παρασίτων.

 

Η σύζευξη της πλατφόρμας αυτής με το DJI M3 Multispectral σας επιτρέπει να εφαρμόζετε λύσεις που βασίζονται σε συγκεκριμένες μεταβλητές σύμφωνα με τους γεωργικούς χάρτες που παράγονται αυτόματα.


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

f5cf4b0b67b2e36a4ad0f5db10f78437.png
bottom of page