top of page
AnyConv.com__2-3.webp

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ. ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕYΕΛΙΚΤΟ!

Το DJI Agras T25 επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για συμπαγή γεωργικά drones. Ελαφρύ και ευκίνητο, το DJI Agras T25 μπορεί εύκολα να το χειριστεί ένα άτομο. Μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού έως 20kg ή ωφέλιμο φορτίο διασκορπισμού έως 25kg.

 

Το DJI AGRAS T25 είναι εξοπλισμένο με ραντάρ μπροστινής και πίσω διάταξης φάσης, σύστημα διόφθαλμης όρασης και κάμερα υψηλής ανάλυσης FPV. Το DJI Agras T25 υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές, από τοπογραφία μέχρι ψεκασμό και διασπορά και υπερέχει σε μια ποικιλία τεραίν.

ΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

gettyimages-185274428.webp

120 στρέμματα/ώρα

ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ

Line-of-Red-Trees-at-Orchard.jpg

25 στρέμματα/ώρα

ΔΙΑΣΠΟΡΑ

Buy_land_in_up3.jpg

1.0 τόνος λίπασμα/ώρα

Agras T25 - Spreading - White Background 2.png
A.jpg

25

25kg Δοχείο Διασποράς

20kg Δοχείο Ψεκασμού

Ενεργή Συστοιχία Ραντάρ

Φυγοκεντρικά
Μπεκ

Χαρτογράφηση με το χειριστήριο

Υδατοστεγανότητα

Αναδιπλούμενο, Ευέλικτο & Λειτουργικό


Το DJI AGRAS 25 υιοθετεί ένα ελαφρύ, αναδιπλούμενο σχέδιο. Βελτιστοποιημένο για ατομικές λειτουργίες, οι ξεδιπλωμένες διαστάσεις του έχουν μειωθεί κατά 21% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Εύκολο στη μεταφορά, την αναδίπλωση, την απογείωση και στην προσγείωση.

Μαγνητική πτερωτή αντλία

Νέος σχεδιασμός μαγνητικής μετάδοσης που απομονώνει πλήρως το φυτοφάρμακο από την αντλία, καθιστώντας το σύστημα ψεκασμού εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση. Γρήγορη αποσυναρμολόγηση με το χέρι για εύκολο καθάρισμα. 
 

Σύστημα Ψεκασμού
Υψηλή παροχή & νέφωση, χωρίς διαρροές

Διπλά φυγοκεντρικά μπεκ


Το μέγεθος σταγονιδίων μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 50-500 μm, ανάλογα με τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες
Η ακριβής εκκίνηση και διακοπή εξαλείφει πιθανές διαρροές.

Κοκοδιανομέας T25
(ωφέλιμο φορτίο 25kg)

Βελτιωμένη διασπορά & κορυφαία απόδοση

Ο κοκοδιανομέας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε 3 λεπτά και να πλυθεί εύκολα με νερό. 

Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ζύγισης που παρακολουθεί την ποσότητα διασποράς και το υπολοιπόμενο ωφέλιμο φορτίο

Χαρτογράφηση, ψεκασμός και κοκοδιάνομη, όλα σε ένα

 

Το AGRAS T25 συνδυάζει λειτουργίες χαρτογράφησης, ψεκασμού και κοκοδιανομής, ενώ η κάμερα UHD και το ρυθμιζόμενο gimbal επιτρέπουν την εύκολη απεικόνιση της καλλιέργειας σας. Οι χαρτογραφήσεις  αγροτεμαχίων και οπωρώνων μπορούν να ληφθούν σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι χάρτες μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο σε συνδυασμό τον κινητό σταθμό D-RTK 2 για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

 

Το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τα όρια των χωραφιών και τα εμπόδια, για ταχύτερο σχεδιασμό δρομολογίων πτήσης πάνω από αγροτικές εκτάσεις και λοφώδεις οπωρώνες.

Πλήρως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο
για ομαλότερη & ταχύτερη χαρτογράφηση


Ο 8πύρηνος επεξεργαστής καθιστά δυνατή τη χαρτογράφηση 50 στρεμμάτων μέσα σε 10 λεπτά σε πλαγίες με κλίση έως 20%. Ελαχιστοποιεί τις άσκοπες διαδρομές με τη λειτουργία έξυπνου σχεδιασμού διαδρομών, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών προσφέρει ευκρίνεια & λεπτομερή προβολή των εκτάσεων σας. 

Active Phased Array Radar + Διόφθαλμη όραση
Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Το Τ25 είναι εφοδιασμένο με Active Phased Array Radar & σύστημα διόφθαλμων οπτικών αισθητήρων (binocular vision) όρασης για να παρέχει οριζόντια πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων 360 μοιρών, προσφέροντας σας τη βέλτιστη ασφάλεια πτήσεων. Η απόσταση ανίχνευσης έως και 50m επιτρέπει την έξυπνη παρακολούθηση εδάφους, την ομαλή κλιμάκωση και την παράκαμψη πολλαπλών εμποδίων.

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

t25 pic 1.jpg

Έξυπνη Μπαταρία DB800

Η έξυπνη μπαταρία πτήσης των 15.500mAh έχει εγγύηση 1.500 κύκλων φόρτισης. Υποστηρίζει άμεση φόρτιση χωρίς ανάγκη για ψύξη, προστασία κυκλωμάτων και αντοχή στο νερό και τη διάβρωση.

t25 pic 2.jpg

Έξυπνος σταθμός φόρτισης DJI C8000

Ο σταθμός φόρτισης μπαταριών T25 παρέχει ισχύ φόρτισης 5.400 Watt και μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία σε 9 λεπτά. Υποστηρίζει εναλλασσόμενη φόρτιση δύο καναλιών με προσαρμογή ισχύος για ασφαλέστερη λειτουργία.

DJI smart Agriculture Platform


Συνδυάζοντας το AGRAS T25 με το Μavic 3 Multispectral η πλατφόρμα σας επιτρέπει να εκτελείτε μεταβλητές εργασίες ψεκασμού & διασποράς με απόλυτη ακρίβεια βάσει των χατρών που προηγουμένως έχετε δημιουργήσει.

 

Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για τον ψεκασμό λιπασμάτων στο ρύζι, λιπασμάτων και αποφυλλωτικών σε καλλιέργειες βαμβακιού και θρεπτικών διαλυμάτων σε σόγια και καλαμπόκι.


Σημείωση: 1 Hectare = 10.000m2 = 10 στρέμματα

Ακριβής ψεκασμός μεταβλητής δόσης σε καλλιέργειες ρυζιού
για μείωση χρήσης φυτοφαρμάκων και επαυξημένη πα
ραγωγικότητα. 


Το 2021, η Jiangsu Farming Group μείωσε την κατανάλωση λιπασμάτων κατά 10% και αύξησε την απόδοση ρυζιού και σιταριού κατά 5% ψεκάζοντας με τεχνολογία μεταβλητής δόσης στα χωράφια της.

bottom of page