top of page
50x70.jpg

Η Ναυαρχίδα της DJI

Με δεξαμενή ψεκασμού 30 λίτρων, το DJI Agras T30 ανεβάζει την αποτελεσματικότητα των αεροψεκασμών σε νέα ύψη. Ο επαναστατικός του σχεδιασμός επιτρέπει έναν πιο αποτελεσματικό ψεκασμό, ειδικά για οπωροφόρα δέντρα. Με χρήση της πλατφόρμας ψηφιακής γεωργίας της DJI, το T30 συμβάλλει στη μείωση της χρήσης λιπασμάτων και χημικών ενώ αυξάνει αποδόσεις εκτελώντας αποτολές που βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα.

DJI AGRAS T30

30lt

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

IP67

ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟ

RTK

ΣΥΤΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

360ο 

IMAGING
RADAR

AI 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

160 στρέμματα / ώρα!

Εξοπλισμένο με ένα μεγάλοψεκαστικό δοχείο 30lt, το Agras T30 έχει πλάτος ψεκασμού 9 μέτρα και απόδοση ψεκασμού 160 στρέμματα/ώρα, 33,3% περισσότερο από την προηγούμενη γενιά drone της DJI.

Τα 16 ακροφύσια (μπεκ) παρέχουν εκτεταμένη κάλυψη
με ομοιόμορφη κατανομή, ισχυρή διείσδυση και εξαιρετική μείωση της μετατόπισης του ψεκαστικού νέφους. 
Η διάταξη τους βελτιώνει περαιτέρω τη διείσδυση σταγονιδίων στη κόμη των δέντρων. Οκτώ σετ ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων ροής επιτρέπουν τον ανεξάρτητο μεταβλητό έλεγχο της ροής και του ψεκασμού. Ο οριζόντιος εξακύλινδρος σχεδιασμός μιας διέμβολης αντλίας παρέχει ισχυρή ισχύ ψεκασμού και υψηλή παροχή έως και 8 lt/min.

Κατεβάστε το φυλλάδιο
του Τ30 σε pdf εδώ

Κατεβάστε το user manual

στα Ελληνικά σε pdf εδώ

DSC03543-1_edited.jpg

Τεχνολογία στόχευσης κλαδιών 
για ολοκληρωτική κάλυψη


Με την επαναστατική τεχνολογία στόχευσης κλαδιών και τους ρυθμιζόμενους βραχίονες, το Agras T30 διεισδύει σε δενδρώδεις καλλιέργεις με παχία κόμη μέσω πλάγιου ψεκασμού, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη εφαρμογή των υγρών φυτοφαρμάκων και διπλασιάζοντας τον αριθμό των σταγονιδίων σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Με τη βοήθεια της πλατφόρμας DJI Smart Agriculture Cloud, μπορείτε εύκολα να διαχειριστούν έναν τρισδιάστατο ψηφιακό οπωρώνα, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την πραγματική Γεωργία Ακριβείας.

Το T30 μπορεί να ψεκάζει έως 160 στρέμματα/ώρα με ταχύτητα 6.5 m/s από υψόμετρο 2.5 m με πλάτος ψεκασμού 9 m

Σημείωση: Το tree spray module πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά

Εξαλείψτε τα τυφλά σημεία πτήσης με το σφαιροειδές σύστημα ραντάρ

Το σφαιροειδές σύστημα ραντάρ αντιλαμβάνεται εμπόδια σε κάθε περιβάλλον εργασίας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και των γωνίων θέασης, ανεξάρτητα από τη σκόνη και παρεμβολές του φωτός. Η αυτόματη αποφυγή εμποδίων και οι προσαρμοζόμενες λειτουργίες πτήσης του Τ30 συμβάλλουν στην ασφάλεια των πτήσεων σας.

Διπλές κάμερες FPV για καλύτερο έλεγχο πτήσης

 

Εξοπλισμένο με διπλή κάμερα FPV μπροστά και πίσω, το Agras T30 σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης χωρίς να χρειάζεται να γυρίζετε το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επιπροσθέτως ο φωτεινός προβολέας διπλασιάζει τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης του αεροσκάφους, δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες νυχτερινής λειτουργίας.

Ευέλικτη αναδίπλωση & βολική μεταφορά

Το Agras T30 μπορεί να διπλωθεί κατά 80%, διευκολύνοντας κατά πολύ τη μεταφορά του. Οι βραχίονες του είναι εφοδιασμένοι με σύσητημα γρήγορου κλειδώματος ενώ παρέχεται και ειδοποίηση εντός της εφαρμογής του χειριστηρίου που που διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του αεροσκάφους.

Ultrabright Οθόνη - Ultimate Control

Το νέο τηλεχειριστήριο του Τ10 υποστηρίζει σταθερή μετάδοση εικόνας από απόσταση έως και 5 χλμ., 67% περισσότερο από την προηγούμενη γενιά χειριστηρίων. Μια φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει καθαρά γραφικά, ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού. Για αυξημένη παραγωγικότητα, ένα τηλεχειριστήριο μπορεί να χειριστεί πολλά drones ταυτόχρονα. Το module υψηλής ακρίβειας RTK επιτρέπει ακρίβεια πτήσης σε επίπεδο εκατοστού.

Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν ισχυρότερη επικοινωνία μεταξύ χειριστηρίου & αεροσκάφους, anti-iterference και σταθερότητα λειτουργίας. Η νέα εφαρμογή DJI Agriculture παρέχει μια πιο ομαλή εμπειρία χρήστη και πιο διαισθητική λειτουργία.

d47c67476d81881f27f16e19708bc78f.png

Δύο μπαταρίες + φορτιστής για συνεχή λειτουργία
1.000 κύκλοι φόρτισης για 20.000 στρέμματα γης